CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

nuffnang

Singgah Mai beli Satt.... Tgk Jer pon takpa...

Monday, April 16, 2012

Korset DX Elken





Jika sebut tentang pakaian dalam pembentuk badan dan untuk kuruskan badan. Memang banyak di pasaran kan? Cuma kita tidak tahu mana yang sesuai dan mana yang terbaik untuk kita. Pilihan ditangan kita. Sudah tentu mahukan yang terbaik dan setanding dengan nilai yang dilaburkan.

Saya telah menggunakan beberapa jenis pakaian dalam untuk pembentukkan badan. Dari yang paling murah sehinggalah yang paling mahal (bagi saya) dan popular. Jadi saya dapat bezakan yang mana best dan selesa untuk dipakai . Tapi biarlah rahsia. Setiap orang ada citarasa mereka masing-masing. Apa yang saya nak share sekarang ini adalah tentang pakaian dalam juga.

Tujuan saya memakai pakaian dalam seperti ini,mmg niat untuk untuk kurus. Ia memberi kekemasan dan keyakinan untuk berjalan di khayalak ramai. Jika memakai pakaian dalam, kita boleh kurus, itu adalah satu bonus. Bagi saya kita tak kan kurus kalau tidak menjaga pemakanan yang seimbang dan mengambil vitamin dan garam mineral yang secukupnya untuk membantu badan berfungsi dengan baik.

Dalam hati saya, semua pakaian dalam adalah sama dengan yang pakai sebelum ini. Akan ambil masa seminggu ke 2 minggu untuk sesuaikan dengan badan untuk mendapat keselesaan.Belum cuba belum tau. Bila dah cuba terus JATUH CINTA :)

Long girdle nya sangat mudah dipakai. Walaupun tanpa bantuan, begitu juga dengan bahagian-bahagian yang lain. Saya boleh pakai sendiri tanpa bantuan orang lain. Perasaan saya waktu itu memang sangat-sangat teruja. Kainnya sangat-sangat lembut. Sangat mudah dikendalikan.Tiada langsung rasa sesak nafas. Tiada rasa sengkak perut. Dan yang paling penting tidak terasa pun seperti memakai korset. Apa yang saya boleh beri tahu adalah, tersangat best.

Jika anda nak rasa macam mana apabila memakainya. Anda boleh hubungi saya untuk proses mencuba, dan rasakan keselesaannya. Bagi mereka yang pernah pakai sebarang korset atau set pakaian dalam. Memang saya jamin 100% anda akan rasa kelainan itu.

Pada sesiapa yang berminat untuk FREE FITTING DX LINGERIE (ELKEN),
sile PM sy ye!!
free fitting nie,
PERCUMA sahaja,
X PERLU BAYAR APA PUN.

ayu - 016-666 4769

whatapps 012- 609 4764

manis2309@yahoo.com


FB : Rohayu Seri Kembangan

GERENTI 100% anda akn PUAS HATI!!
CUBA dulu free fitting,then kalau anda puas hati,
anda boleh beli ,
kalau x nk beli pon xpe,tiade paksaan!!

keputusan untuk membentuk badan anda terletak di tangan anda sendiri!!

25 comments:

  1. fifie : nanti akak send email kat awak yer :)

    ReplyDelete
  2. salam..nk tanya harga korset ni brp ye?macamana nk order?

    ReplyDelete
  3. untuk mengetahui harga dan bagaimana nak beli sila sms saya yer 016-666 4769.

    nanti sy boleh set appoinment dan sy leh try fitting Korset DX nih ikut ukuran saiz badan awak :)

    ReplyDelete
  4. boleh emailkan harga set nih.. ada diskaun tak? (iraa79@yahoo.com)

    ReplyDelete
  5. Salam..sy nk tanya...apa beza dgn premium beautiful?

    ReplyDelete
  6. Assalam...mcm mne nak order korset ne ea?? Pm harga n cara pembayaran plz..

    ReplyDelete
  7. Berapa harga corset ni yer?
    Dijamin ke blh kurus kalo pakai korset ni...

    ReplyDelete
  8. Berapa harga corset ni yer?
    Dijamin ke blh kurus kalo pakai korset ni...

    ReplyDelete
  9. salam.boleh pm di cubix2911@gmail.com?

    ReplyDelete
  10. sama mcm beautiful ke? teringin sangat utk mencuba...berapa harganya??

    apa2 boleh email kepada saya utk keterangan yg lebih lanjut di email nor.marzuki@yahoo.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  11. berapa harga? lem pm kat maslinda_mansor@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Pls emel harga DX Lingerie pd saya di yati82zma@gmail.com. TQ

    ReplyDelete
  13. pm detail harga korset ni (umi_pijul08@yahoo.com)

    ReplyDelete
  14. salam, saya berminat... tapi kena beli 1 set semua sekali or boleh beli 1 2 barang je

    ReplyDelete
  15. sy da email awak :)
    korset ni boleh juga beli satu-satu tp rugi la sbb bila beli pakej ia murah skit :)

    ReplyDelete
  16. Salam...kak tlg pm kan harge ye...bee_oneyz@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Salam...brapa harga..apa perbezaan dgn premium set beutiful?..

    ReplyDelete
  18. Email sya utk harga korset nie..
    pinky_gal25@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. salam berapa harga korset nie????

    ReplyDelete
  20. the best korset/lingerit set ever. sure tak menyesal!

    ReplyDelete
  21. salam sis..memang bagus corset dx elken nie...sya pun memang pakai gak corset nie..memang berkesan n bagus gilerr....:-)

    ReplyDelete