CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

nuffnang

Singgah Mai beli Satt.... Tgk Jer pon takpa...

Tuesday, May 29, 2012

Testimoni KOLAGEN EL-MARINO

Salam,

kakak ni officemate saya. berusia 42 tahun. mmg jenis yg x suka nk pakai skincare. kalau datang office just pakai compact powder dan lipstik jer...

akak malas lah ayu.. nak pakai moisturizer ke apa ker.. malas nk tempek kat muka.

kalau ada produk yg minum akak ok.. akak suka kalau bab2x nak minum @ nak makan..

so saya rekemenkan akak ni KOLAGEN EL MARINO.

sebelum beli, akak ni pun buat survey dulu kat internet. dia search dulu testimoni kat GOOGLE. lepas survey terus akak beli EL MARINO 8 kotak + (1 kotak percuma) untuk stok 2 bulan. sbb akak ni nk try utk 2 bulan utk lihat hasilnyer samaada berkesan @ tidak.

Alhamdulillah setelah 4 hari meminum EL MARINO dah nampak kesan.
1st day minum EL MARINO, akak pening kepala dan sakit perut. Akak ni memang ada migrain.
2nd day sakit perut sekerat hari saja. pening kepala dah xder.
selepas 14 hari minum, terasa keseluruhan badan ada perubahan.
kulit menjadi semakin cerah dan lembut apabila disentuh :)



hasil selepas 10 hari meminum EL MARINO


garis halus di tepi mata semakin berkurang
mata sebelah kiri - jeragat semakin berkurang dan semakin cerah


jeragat di sekitar dahi semakin cerah


jari tangan nampak lebih cerah


mata sebelah kanan

untuk makluman, semua gambar ini tidak diedit. FRESH from kamera.

sekiranya berminat untuk memcuba dan membeli EL MARINO boleh hubungi saya
 ayu 016-666 4769
FB : Rohayu Seri Kembangan


2 comments:

  1. boleh tak diambil semasa pregnant?

    ReplyDelete
  2. Akak nak tumpang tanya ok. Ambik gambar before & after tu pakai kamera apa ya? Gambar dia cantik & jelas. Tanpa flash plak tu. Saya pakai iphone mmg fail.

    ReplyDelete