CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

nuffnang

Singgah Mai beli Satt.... Tgk Jer pon takpa...

Thursday, May 19, 2011

Koleksi Barang Make-Up Dalam Simpanan Aku

ni beg berus make up... dulu beli yg kecik jer....












oil mattifier - untuk mengurangkan kesan minyak di muka


concealer Mary Kay





liquid foundation mary kay




mineral powder mary kay




eye shadow pallette jenama Wales




stick Kryolan Foundation






blusher Elianto


bulu mata palsu


eye shadow elianto





eyeshadow Mary Kay




blusher Mary Kay


eye shadow Revlon dan In 2 it


lip liner Avon, In 2 it, Mary Kay dan Lip Brush MK


lipstik Mary Kay


lip primer - mengurangkan garis2x halus di mulut


lip glosss Mary Kay


highlight warna putih utk bawah kening


eye primer Elianto dan Eye Primer Mary Kay


eye brow pensil dan eye liner pensil


liquid eye liner Mary Kay


maskara


beg berus make up ku


entry kali ni aku nak share tentang barang make up ku.. kebanyakan barang make up dalam simpanan aku brand Mary Kay.. pencuci muka pun aku guna mary kay jugak... mmg sesuai dgn kulit muka aku.. walaupon agak mahal skit jer.. tapi berbaloi-baloi sbb tahan lama....kira jimat la jugak...


paling aku suka foundation, mineral powder dengan eye liner Mary Kay sbb senang aku nk apply dan hasilnye pun ok...


ni la sedikit sebanyak koleksi barang make up aku.. start sekarang aku kena kumpul sikit demi skit untuk menambah koleksi make up aku nih...

2 comments: